Werkwijze

Onze werkwijze is simpel op hoofdlijn ziet het er als volgt uit:

 1. Kennismakingsgesprek
  Tijdens dit gesprek zullen we kennis met elkaar maken, naar elkaar luisteren, en met elkaar delen waar we voor staan en vooral wat we willen bereiken. Dus wat is het doel.
 2. Sfeer proeven, kennismaken op de werkvloer
  Wanneer dit mogenlijk is zullen we altijd proberen ons op de werkvloer in te leven zodat we actuele voorbeelden en termen hebben die het beste aansluiten bij de organisatie.
 3. De uitvoering
  Dit kan een training zijn, een coachingsmoment of gewoonweg een overleg bijwonen. Het ligt aan de afspraak en de wensen die er zijn vanuit de opdrachtgever.
 4. Evalueren
  We zullen tijdens de evaluatie terugblikken over de bijeenkomst of het traject. Hieruit kunnen we met elkaar de leerpunten benoemen en daar weer mee aan de slag gaan.

Wat onderscheidt ons van de rest.

Uiteraard werken we vanuit een bepaalde methodiek met modellen en concepten. Deze modellen en concepten helpen om duidelijkheid te geven over waar we staan, waarom lukken dingen wel of waarom lukken dingen niet. Ons gedrag heeft invloed op het laten slagen of het niet laten slagen van onze gestelde doelen. Het onderscheid dat Driving Force maakt ten opzichte van andere organisaties zit hem in de respectvolle wijze van benoemen van dat gedrag. 

Goede feedback krijgen is lang niet altijd fijn. Echter wanneer je zelf echt iets wilt veranderen is feedback krijgen wel een van meest waardevolle tools.